001Lekėčių mokykla-daugiafunkcis centras,

Pušyno g. 8, Lekėčiai, LT-71225, Šakių raj.

Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, Juridinio asmens kodas 190821325

Tel. 866877698, el.p.rastine@lekeciai.sakiai.lm.lt


fb

Patyčių dėžutė

Įdomi patirtis

   ES PORGRAMOS ERASMUS+ projekto ,,Life is math around us”  (projekto sutarties Nr 2020-1-LT01-KA229-077897_1) darbo grupė nusprendė atlikti veiklas planuotas tarp mobilumų, o mobilumus atidėti pratęsiant projekto vykdymo laiką.  Ambicingi mokytojai ryžosi pasiūlyti mokiniams užsiimti visiškai nauja veikla Minecraft Educational Edition platformoje. Net integruotos matematikos – dizaino pamokos vyko tarptautiniu lygiu. Lekėčių moksleiviai dalyvavo nuotolinėje pamokoje , kurią vedė Portugalijos mokytojas. Atsirado nemaža grupė šaunių mokinių, kurie laiką po pamokų skyrė darbui su Minecraft Educational edition platforma, kūrė ir statė Lietuvoje esančius istorinius  pastatus, kitus restauravo. Tai Dovykas Kučiauskas, Gintaras Šimonis, Raimundas Petrauskas, Martynas Dailidė, Emilis Žemaitaitis , Lukas Babilas ir Remigijus Merčaitis. Ačiū tiems, kurie nepabijojo pristatyti savo darbus tarptautinėje erdvėje.  Žinau, yra ir daugiau vaikų,  dirbančių su šia platforma, bet kol kas mes dar laukiam jų darbų.

  Išskirtinė padėka mūsų susitikimo vedantiesiems – Paulinai Milkevičiūtei ir Karoliui Sadauskui. Graži, taisyklinga anglų kalba, gera dikcija žavėjo ir kitų šalių mokytojus. Susitikime išbandė jėgas ir puikiai pasirodė Saulė Žemaitaitytė, Lukrecija Burdulytė, Deimantė Rudžionytė. Ačiū šiems mokiniams. Žinome, kad be darbo nebūna sėkmės.

  Susitikimo metu partneriai pristatė pastatus, pasakojo jų istorijas ir legendas, po to galėjome gėrėtis jau pastatytais pastatais Minecraft Education Edition aplinkoje.  Mes pasakojome apie  Zyplių dvarą, Gedimino pilį, Lekėčių bažnytėlę ir naujai atnaujintą bei išplėstą Lekėčių miestelio autobusų stotelę su žalia poilsio zona. 

 Karantinas  - puikiausias laikas išmokti ką nors neįprasto. Mes nepraleidome laiko veltui.

205x90

svarbu

KK projekto logo

Reflectus baneris 500

1809l

Go to top